Најголемиот дел од податоците на pulse.eco потекнуваат од заедницата и не треба да се третираат како официјални податоци. Не постојат гаранции за нивната коректност.
За прецизноста на најчесто користените сензори и направените пресметки за прикажување на некои од мерките, упатете се кон делот за Често поставувани прашања.
pulse.eco користи колачиња за да го пресонализира изборот за вашиот уред и да ви овозможи полесно користење на сајтот. Овие информации НЕ се складираат и не се споделуваат со никој друг.

притиснете ctrl (control) + scroll за да ја зголемите мапата

Моментална ситуација:
Препорачуваме:
Минатите 24 часа:
Минатата недела:

Забелешка: Прикажаните податоци потекнуваат директно од самите сензори. Не гарантираме за нивната точност. Детали

×

Собраните податоци не се манипулирани на никаков начин. Не гарантираме за нивната коректност.

Водач на заедница

lead

O2 Initiative...

O2 civil initiative is about putting clean environment as priority to the government. We want to see systemic and sustainable solutions for the problem of pollution. We work towards higher environmental budget, higher efficiency in effectuating the change. We demand the local and central government to solve certain issues during their mandate. We want clean air, clean water, clean soil to be guaranteed and possible for us and the future generations. We want to pass the legacy to the next generations who are the ones to live the change we are working for today.

Учествувај и помогни да порасне мрежата на твојот град.
Поврзи се

Ако живееш во близина на некоја област покриена од TTN и сакаш да поседуваш pulse.eco сензор, или можеби сакаш да направиш сензор и да го поврзеш преку WiFi, тогаш контактирај го водачот на заедницата од твојот град веднаш.

Хакирај

Една од главните карактеристики на проектот е да се овозможи податоците да бидат достапни за сите. Слободно користи го нашето API и собирај податоци за развивање на твоите сопствени апликации.

Инспирирај

Дали си креативен и иновативен поединец? Стани соработник на нашиот тим. Ќе ни биде задоволство да ги разгледаме твоите идеи за подобрување на нашиот проект.